diumenge, 1 de juliol de 2012

Llibres :: Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Roger Tartera
Editorial Alrevés
Primera edició 2011
Novel·la 

SINOPSI: Els somnis d'en Salvador Costafreda estan a punt de fer-se realitat. El jove, recent llicenciat en Antropologia, està preparat per anar-se'n al Perú i fer un treball de camp sobre els indis quítxua. Una desgràcia inesperada, però fa que els seus plans de futur se'n vagin en orris. Ell, que desitjava amb tota l'ànima deixar enrere la civilització occidental, es veurà immers en un seguit de catàstrofes quotidianes al rovell d'una Barcelona d'aparador de la qual no pot escapar. Es veurà engolit per una estranya maledicció que el portarà a una espiral en cadena amb conseqüències desastroses. La manca de diners, l'odi social, els conflictes familiars, l'alienació laboral, la desesperació, la bogeria, la màgia negra, el sexe delirant amb viatges astrals inclosos, i l'aparició al·lucinògena i catàrquica d'un soldat armat amb un llençaflames, es barrejaran en un relat trepidant ple d'ironia, surrealisme i dram inexplicable. 

:: Emprova't el llibre - Primers capítols 
:: Compra el llibre en format digital
:: Reflexions sobre el llibre


Llibres :: La noia de les estrelles

La noia de les estrelles
Roger Tartera
Mediterrània Eivissa
Primera Edició 2010
Premi de Narrativa Ciutat d'Eivissa 2009
Novel·la 


SINOPSI:  Eme torna al seu poble, Tiziana, després de passar dos anys en una granja de desintoxicació d'heroïna. Ha tornat per aconseguir diners i marxar a Austràlia, i també per ajudar a la seva germana Cati que sembla portar el seu mateix camí. El poble i els seus antics amics s'han transformat en el temps que ell ha estat fora. L'entorn és hostil i conté algunes desagradables sorpreses que els faran sentir-se fora de lloc. Només l'ajuda del Comas, un antic amic, i l'apassionant amor que sentira per la Lluna, li permetran fer front a una bon nombre de situacions extremes per no enfonsar-se i aconseguir els seus propòsits. 

:: Emprova't el llibre - Primers capítols
:: Compra el llibre en format digital 

Llibres :: El Rus, la mort del pronom feble

El Rus, la mort del pronom feble
Roger Tartera
Editorial Alrevés
Primera edició 2010
Novel·la

SINOPSI: D'estrella mediàtica a professor estrellat, el Rus es precipita en caiguda lliure fins que la Noe, la seva millor amiga, li proposa un pla que pot rellançar la seva carrera com a escriptor. Un dia troben el cos abandonat d'un home i aquest, s'assembla al Rus.
:: Emprova't el llibre - Primers capítols 
:: Notícies relacionades 
:: Compra el llibre en format digital 

Llibres :: Collage

Collage
Roger Tartera
Cossetània
Primera publicació 2007
Relats
Premi Narrativa Ribera d'Ebre


SINOPSI: A Collage els colors emboliquen les vides de l'Eris i l'Iris, des que es coneixen amb la innocència preadolescent en un camp de futbol, fins que es fan grans i la vida els copeja amb brutalitat en el trànsit d'entrar de ple en el món adult. Aquests divuit relats intensos i obsessius recullen el testimoni d'un seguit de personatges sempre a la vora de l'abisme. Alguns arriben a coincidir amb l'Eric i l'Iris, altres hi passen a frec i la majoria entren en contacte poètic en el desenllaç final. Tots, però, tenen en comú el fil conductor dels colors que actuen com a pinzellades invisibles que els uneixen en un atzar de vegades capritxós i altres violent. 

:: Emprova't el llibre - Primers capítols
:: Notícies relacionades
:: Compra el llibre en format digital

Llibres :: La ciutat seca

La ciutat seca
Roger Tartera
Cossetània Edicions
Primera Edició 2004
VIII Premi de Narrativa Salvador Espriu 
Relats 

SINOPSI: La ciutat seca és una realitat absurda, mesquina i deshumanitzada en què les relacions entre les persones estan marcades per la violència mental, verbal i física. El fil conductor de les històries són el líquids. Catalitzen els conflictes desl relats i els situen a cavall d'una paranoia evident, un deliri d'escapada i un egoisme criminal. Es fa la dissecció, sense pietat, dels comportaments humans i surten a la llum les actituds més lamentables: la mort induïda, l'autodestrucció, la repressió sexual, la incomunicació, el suïcidi, la nova cultura empresarial i la bogeria. No obstant, tot és matisat amb un sentit de l'humor surrealista, negre i esperpèntic que dibuixa dues úniques solucions per a aquesta manca desesperada de fe en el gènere humà: l'amor i la llibertat. 

:: Emprova't el llibre - Primers capítols
:: Compra el llibre en format digital. 


Llibres :: Quan es fa clar

Quan es fa clar
Roger Tartera
Editorial Columna
Primera edició: Any 2002
Premi Ciutat de Badalona de Narrativa 
Novel·la

SINOPSI: En Rai és un orfe de disset anys que viu turmentat per la desaparició del seu germà Swing, cantant del primer grup de punk rock català que ha triomfat als Estats Units. En Rai, que anhela ser lliure i no vol formar part de la “gàbia de ferro” que és la societat, passa una època difícil ja que de cop i volta es veu forçat a decidir el seu futur en quatre dies. Una actriu retirada, un captaire d’edat indefinida, un aprenent de cuiner, un enterramorts violent, una cambrera que li fa d’amant a mitges i una ballarina adolescent l’acompanyaran en la recerca de la llibertat i l’amor en el marc d’una ciutat opressiva i malaltissa com és Badalona. El retorn del germà perdut afegirà un nou element en aquesta història d’iniciació i desconcert.

:: Emprova't el llibre - Primers capítols
:: Notícies relacionades
:: Compra el llibre en format digital“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: