dimarts, 23 d’octubre de 2012

Recomanacions :: Un pel·lícula per no parar de riure

Una boda de muerte
Director: Stephan Elliott
Intèrprets: Xavier Samuel, Laura Brent, Olivia Newton-John, Kris Marshall, Kevin Bishop
Gènere: Comèdia
Any D'estrena: 2011

Si heu tingut un mal dia i voleu oblidar-vos de tot rient sense parar, aquesta és la vostra pel·lícula: Una boda de muerte. Que per cert, té certs paral·lelismes amb la meva última novel·la que comença també en un casament. Una boda de muerte és una comèdia salvatge, delirant i amb un no parar de gags per riure de principi a final. No és una astracanada, el guió està treballat, la història té sentit i dóna girs sorprenents tota la estona. Original, àgil, aguda i, sobretot, divertida a més no poder. Realment, per pixar-se de riure! No us la podeu perdre! Us deixo la sinopsi i el trailer, per si encara no us he convençut!

SINOPSI: En David, que està a punt de casar-se amb la Mia, viatge amb els seus amics fins el poble de la seva companya, a l'outback australià, on s'ha de produïr la cerimònia. El pare de la Mia es un senador australià molt ric, però la mare és una dona una mica estrafalaria, aficionada a la cocaïna i a l'alcohol. Els amics d'en David són en Luke, que serà el padrí i que acaba de perdre a la seva parella, en Tom, un 'passota total', i en Graham, un hipocondríac acomplexat. En principi, els pares de la Mia reben en David i als seus amics amb els braços oberts, però durant el comiat de solter les coses se surten de mare i el casament no acaba sent el que hauria d'haver estat. 


:: Trailer de la pel·lícula :::: Altres recomanacions :: “Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: