dijous, 27 de setembre del 2012

Recomanacions :: Amaral, en concert a l'octubre a Barcelona

Hacia lo salvaje
Editat el 2012
Proper concert a Barcelona: 20 d'octubre de 2012
Sala Razzmatazz

Ja sabeu que la música acompanya la meva vida i avui us vull recomanar l'últim disc de la formació Amaral, Hacia lo salvaje, un grup espanyol amb un gran directe i amb cançons que et fan moure el cos i l'ànima. És el sisè disc de la formació que el 1997 van crear Eva Amaral i Juan Aguirre. El seu disc més venut Estrella de mar, es troba entre 50 discos més venuts del pop-rock espanyol segons la revista Rolling Stone. Dues de les seves cançons més famosos 'Sin ti no soy nada' i 'Como hablar', es troben entre les 200 cançons de pop rock espanyol també segons aquesta publicació. 
El proper dia 20 d'octubre seran a Barcelona en concert, a la Sala Razzmatazz de Barcelona. Si encara no els has vist en directe, no te'ls pots perdre. Us deixo el videoclip del tema 'Hoy es el principio del final', single del seu últim àlbum. 






“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: