dimarts, 20 de novembre del 2012

Notícia :: Roger Tartera, finalista al Premi de Teatre Ciutat de Gandia

L'obra de teatre 'Encara tenim la medicació' ha estat finalista al Sisè Premi de Teatre Ciutat de Gandia que es va donar a conèixer divendres passat. L'obra guanyadora del premi ha estat 'La terra oblidada' de Llàtzer Garcia'. 

El Premi de Teatre Ciutat de Gandia ha arribat enguany a la seva sisena edició, consolidant-se com un dels més prestigiosos del gènere a casa nostra. L'obra de teatre 'Encara tenim la medicació' de Roger Tartera n'ha quedat finalista, juntament amb tres obres més. La guanyadora ha estat 'La terra oblidada' de Llàtzer Garcia i l'accèssit se l'ha endut Carles Armengol per 'Capvespre al cementiri de cotxes'
'Encara tenim la medicació', la primera obra de teatre de Roger Tartera, continua doncs fent camí. Precisament aquests dies l'autor participa al curs de dramatúrgia que Jordi Galceran imparteix a la Sala Becket, per aprofundir i ampliar coneixements dins el gènere teatral. 


“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: