diumenge, 1 de juliol del 2012

Llibres :: Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Roger Tartera
Editorial Alrevés
Primera edició 2011
Novel·la 

SINOPSI: Els somnis d'en Salvador Costafreda estan a punt de fer-se realitat. El jove, recent llicenciat en Antropologia, està preparat per anar-se'n al Perú i fer un treball de camp sobre els indis quítxua. Una desgràcia inesperada, però fa que els seus plans de futur se'n vagin en orris. Ell, que desitjava amb tota l'ànima deixar enrere la civilització occidental, es veurà immers en un seguit de catàstrofes quotidianes al rovell d'una Barcelona d'aparador de la qual no pot escapar. Es veurà engolit per una estranya maledicció que el portarà a una espiral en cadena amb conseqüències desastroses. La manca de diners, l'odi social, els conflictes familiars, l'alienació laboral, la desesperació, la bogeria, la màgia negra, el sexe delirant amb viatges astrals inclosos, i l'aparició al·lucinògena i catàrquica d'un soldat armat amb un llençaflames, es barrejaran en un relat trepidant ple d'ironia, surrealisme i dram inexplicable. 

:: Emprova't el llibre - Primers capítols 
:: Compra el llibre en format digital
:: Reflexions sobre el llibre


1 comentaris:

Jordi Ortiz ha dit...

Una trivialitat: és, possiblement, la novel·la que he vist mantenir-se més temps a les taules de les llibreries. Hi ha estat durant (molts) mesos. A banda de la inqüestionable qualitat del llibre, una bona feina de l'editorial, suposo.



“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: