dilluns, 24 de desembre del 2012

Notícia :: Bon Nadal i una recomanació de teatre de regal

Natale in casa Cupiello
Oriol Broggi
Companyia: La Perla29
Repartiment: Boris Ruiz, Enric Auquer, Gemma Brió, Manel Dueso, Xicu Masó, Joan Arqué, Pere Ventura i Aina Ripoll.
Dates: Del 19 de desembre al 27 de gener
Lloc: Biblioteca Nacional de Catalunya

Avui nit de Nadal us vull desitjar el millor per aquestes festes que aquesta nit arrenquen recomanant-vos una obra de teatre molt adient per els dies en els que ens trobem. Dimecres passat es va estrenar al Teatre de la Biblioteca Nacional de Catalunya Natale in casa Cupiello, una producció de La Perla29 dirigida per Oriol Broggi i amb un repartiment de luxe. Una obra de teatre fantàstica creada per Eduardo de Fillipo que em va fer gaudir com feia temps que no ho feia. Plena de sentiments i emocions Natale in casa Cupiello ens explica la història dels Cupiello que es preparen per celebrar la nit de Nadal. Un clàssic de La Perla29 que es va estrenar al 2010 i que ara a ha tornat a la Biblioteca Nacional de Catalunya fins el 27 de gener.
Una recomanació fantàstica per aquests dies, per celebrar el Nadal anant i el teatre i gaudint de l'art i la cultura dels nostres actors i directors. 




Que passeu un BON NADAL i un bon 2013! 




“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: