dijous, 22 de novembre del 2012

Recomanacions :: Una pel·lícula que demostra que tot és possible

La pesca del salmón en Yemen
Direcció: Lasse Hallström
Intèrprets: Ewan McGregor, Emily Blunt, Kristin Scott Thomas, etc.
Any d'edició: 2011
Gènere: comèdia

Avui us vull recomanar una de les darreres pel·lícules d'Ewan McGregor, abans de "Lo imposible", que també comentarem més endavant. Es tracta de "La pesca dels salmón en Yemen". Una comèdia molt divertida i amb uns personatges molt ben trobats, que ens farà reflexionar sobre la possibilitat d'aconseguir-fo tot en aquesta vida, amb il·lusió, esforç, tenacitat i esperança. Fins i tot pescar salmons al Yemen. Una cinta del director suec, Lasse Halström, responsable d'altres cintes de gran èxit com "Las normas de la casa de la sidra", "Chocolat" o "Quien ama a Gilbert Grape". Us divertireu molt!

SINOPSI: La pel·lícula ens explica la història del doctor Alfred Jones, que treballa al Centre Nacional pel Foment de la Piscicultura, on realita investigacions sobre la reproducció dels mol·luscs. Un bon dia el multimilionari xeic del Iemen Mohamed ben Zaidi bani Tihama, s'interessa per la introducció de l'art de la pesca amb mosca a les muntanyes del nord del Yemen. En Jones refusa inicialment l'oferta, però un assessor del primer ministre britanic l'obliga a acceptar amb l'objectiu de millorar la imatge del país al món àrab. Així doncs, el doctor Jones es veu obligat a col·laborar amb una jove i atractiva representant del xeic i llençar-se a una aventura amb un final de misteri inclòs. 




“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: