dijous, 30 d’agost del 2012

Notícia :: Roger Tartera serà el pregoner de la Festa Major de Tiana

Roger Tartera serà el pregoner de la Festa Major de Tiana juntament amb la Primitiva Reverter. El pregó que donarà el tret de sortida a les festes tianenques serà el proper 13 de setembre. 
Tiana ha escollit aquest any a Roger Tartera i Primitiva Reverter com a pregoners de la seva Festa Major. Un pregó dedicat doncs a la cultura i a les lletres amb dos escriptors representatius de la literatura de Tiana. El pregó tindrà lloc el proper 13 de setembre a les 21.00h a la Plaça de la Vila del municipi. Roger Tartera ha preparat ja una miqueta la seva part del pregó, una intervenció que tractarà fonamentalment de la cultura entesa com a acte de cultivar no tan sols l'art sinó les relacions entre les persones del poble i totes les activitats comunes entre els vilatans. 



“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: