dimarts, 13 de novembre del 2012

Recomanacions :: 2 días en París

2 días en París
Directora: Julie Delpy
Intèrprets: Adam Goldberg (Jack), Julie Delpy (Marion), Daniel Brühl (Lukas), Marie Pillet (Anna), Albert Delpy (Jeannot), entre d'altres. 
Estrena: any 2007
Gènere: comèdia dramàtica

Ja sabeu de la meva passió pel cinema i per les comèdies romàntiques ben construïdes i fora dels tòpics. És el cas del film 2 días en París, òpera prima de l'actriu i guionista Julie Delpy. Sens dubte Delpy ha aprofitat la seva faceta com actriu i guionista per aconseguir una pel·lícula que convenç, sobretot si tenim en compte que la major part del film es basa en les converses d'una parella durant una estada fugaç a París. Temps suficient perquè apareguin conflictes personals, emocionals, sexuals i culturals que ens demostren un cop més que mai arribes a conèixer del tot la persona que dorm el teu costat. Em grans influències de mestres del gènere com Woody Allen o Rohmer, és una comèdia molt equilibrada, força àgil, i amb bones interpretacions sobretot dels protagonistes (Delpy i Goldberg), amb les dosis suficients d'humor, crítica, converses intelectuals i dosis romántiques. En fi, una bona proposta per passar una estona agradable i riure, que mai està de més!!! Us deixo el tràiler perquè us en feu una idea. 





“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: