dijous, 18 d’octubre del 2012

Notícia :: Roger Tartera s'apunta al curs de dramatúrgia de la Sala Beckett

Roger Tartera realitzarà el curs avançat de dramatúrgia de la Sala Beckett Com millorar la teva obra, durant el proper mes de novembre. El curs l'impartirà Jordi Galceran, autor d'obres tan importants com El mètode Gronholm.

El principal requisit del curs Com millorar la teva obra, una de les propostes dels cursos i tallers que ofereix la Sala Beckett, és que els alumnes tinguin una obra de teatre acabada. En Roger Tartera la té i vol millorar-la, i per això s'ha apuntat a realitat aquest curs que durarà tot el mes de novembre. Les classes les realitzarà el conegut dramaturg Jordi Galceran, que juntament amb un equip de professionals en el sector, oferirà un comentari detallat de les obres dels alumnes, sense gaire teoria, perquè aquestes puguin millorar. Els alumnes participants d'aquest curs han estat escollits pel propi Galceran abans de començar les classes a través de la lectura de les obres, que els aspirants a alumnes li han enviat prèviament. L'obra de Roger Tartera ha estat escollida i per això podrà realitzar el curs. Les classes duraran tot el mes de novembre i permetran a l'escriptor Roger Tartera poder millorar la seva obra de teatre abans de fer-la arribar els lectors. 





“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: