dimecres, 22 d’agost del 2012

Notícia :: Nou perfil de Roger Tartera al Twitter

Ja podeu consultar el meu nou perfil a Twitter @RogerTartera. Tota la informació relacionada amb els meus llibres, les activitats en les que participo, recomanacions, reflexions i projectes, ara també en forma de piulada.

Des d'ara també podeu trobar tota la informació sobre els meus llibres i sobre totes les activitats que realitzo al voltant de la literatura, en una de les xarxes socials més utilitzades del moment, el Twitter. Per accedir-hi només heu d'anar a la URL directe www.twitter.com/rogertartera. Una nova porta oberta al món literari virtual per interactuar amb tots els que els agradi de literatura per compartir gustos, activitats, recomanacions, projectes, novetats, etc. Us animo a visitar-la i a compartir-hi tot el que vulgueu. Ens trobem al Twitter! 


“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: